dnevnik dogodovština
Nebuloze by NeviA
Copyright ©2008-2009 nevia
Copyright by  © NeviA
Zabranjeno kopiranje slika
i ostalih sadržaja!!!

Do Not CopY

Novosti
Stelu, Diabolicu i ostala djela možete čitati preko  TagList...

Blog
nedjelja, lipanj 22, 2008

Gledam baš nedavno life traffic feed na mom blogu i dobro da me nije šlag strefio. Vidim da na moj blog često dolaze posjetitelji koji traže nešto po Google. Ma nije to ništa novo. Neki traže kakve savjete po netu, neki traže informacije. Puno njih traže erotske priče, pa tako nabasaju na priče koje sam napisala u toku mog blogerskog staža.
Ono što me na neki način šokiralo nije činjenica da ljudi žele čitati erotske priče nebi li našli nešto što ih zadovoljava, što će ih paliti. Ne vidim u tome ništa loše, inače ih ne bi niti pisala. Više me zapanjilo što barem neki od njih traže. Evo par primjera (orginalno prenešeno):

- erotska priča kad je otac jebo kčer
- erotske priče namještanje kod tete nade
- erotske priče "bakica"
- jebacke price sa strinom
- erotske price muslimanka

Ajde ovo sa muslimankom mi je nekako razumljivo. Mnogima je žena ispod svih onih svilenih haljina zanimljiva i tajnovita. Pa i ovo sa tetom Nadom može proći ako si netko zamisli kakvu maštariju gdje se neka radnja odvija u kući tete Nade (dakle ne sa teta Nadom). Seks sa tetkom spada pod incest, jel tako? Mogu si zamisliti i da postoje muškarci koji se pale na bakice. Što je sa seksom sa strinom? Strina i nije krvni srodnik, ali ipak rodbina. No što je sa onima koji se pale na maštarije gdje otac jebe kćer? Ovog trena mi se povraća. Helouuuu, kakvih bolesnih glava ima na ovom svijetu? Manijaci, odrežite si kurac ili odite na liječenje prije nego što se palite na tako nešto, prije no što vam padne na pamet jebati svoju kćer.
Pedofilija i incest očito ni kod nas nije tolika rijetkost. Na žalost.


nevia @ 00:00 |Komentiraj | Komentari: 34 | Prikaži komentare
Otkud ste?
 
Brojač posjeta
333202
Index.hr
Nema zapisa.