dnevnik dogodovština
Nebuloze by NeviA
Copyright ©2008-2009 nevia
Copyright by  © NeviA
Zabranjeno kopiranje slika
i ostalih sadržaja!!!

Do Not CopY

Novosti
Stelu, Diabolicu i ostala djela možete čitati preko  TagList...

Blog
utorak, ožujak 1, 2011
Sanjao sam te..Napokon. Fališ mi jaaako. Ne želim da nas vrijeme pojede najdraža..
Gledala je poruku smješkajući se. Što je uopće osjećala dok ju je čitala ? Dugo je čekala na takvu poruku i napokon je dobila on što je htjela. Da li bi trebala reagirati na poruku? Što mu uopće reći? Ono što bi mu rekla se ne može sažeti u rečenicu i pol. Sjela se za kompjuter čvrsto odlučivši da mu napiše pismo. Da, bilo je vrijeme da mu otkrije istinu.
Jedini moj,
...
Ne, ne može tako lažljivo početi taj mail. Trebalo je napokon staviti karte na stol.

Mario,
kada pročitaš ovo pismo, zažalit ćeš što smo se uopće upoznali. Posramit će se okorjeli lovac na ženska srca ili bolje rečeno ono što imaju među nogama. Oduvijek si kulirao sa svojom pojavom. Bio si svjestan da svaku možeš dobiti, no opirao si se da podaš uistinu sebe. Pri tome s 'damama tvog srca' nikada nisi igrao sa otvorenim kartama. Znam to, ne moraš mi ništa objašnjavati, prečesto si ih spominjao u posprdnom tonu. Nisam htjela biti jedna od njih. Moram priznati da me takva vrsta muškaraca oduvijek iritirala.
U glavi mi još odzvanja zadnja rečenica mog bivšeg: 'Nisi ti kriva, kriv sam ja. Ja sam najveće smeće svijeta.' Dobro da znam da si smeće, ne bih to prepoznala niti za stotinu godina, rekla sam mu i zauvijek mu okrenula leđa. Onog dana sam se pred crkvom svete Kate zaklela da ću takve sažeti u korjenu.
Nemoj misliti da mi nisi bio zanimljiv. Ti si bio jedan od rijetkih muškaraca koji je bio u stanju provesti sa mnom noć razgovarajući o smislu i besmislu života. Pri sam znala da bi me radije ševio nego slušao moje gluposti, samo da sam dopustila. A nisam, tebi nisam. Nije mi bilo bitno tvojih osamnaest centimetara koje si rado spominjao kada bi se 'slučajno' dotakli teme seksa. Bio si atraktivan za mnoge žene. Vidjela sam to po pogledima koji su te gutali dok smo divlje plesali na podiju diskoteke. Tebe su gutali, a mene ubijali. No za mene sio bio samo Mario..
Što sam ono uopće htjela reći? Davala sam ti signale da uzburkam vatru u tebi. Koristila sam svaku priliku da ti ulijem nadu koje nikada nije bilo. Svaki put kada bi se sastali stajao si zbunjeno. Suviše su te iritirale moje mrežaste čarape ili dekolte koji je nerijetko bio dublji nego što nam društvene norme nameću. Tvoji komplimenti su mi laskali, no na kraju sam željela samo jedno. Htjela sam da postaneš moj plijen. Dopustila sam da postanem tvoja mašta. Neizmjerno me zabavljalo promatrati tvoje reakcije dok smo diskutirali o tome što nam se (ne) sviđa u krevetu. Trebao si vidjeti sline na tvom licu dok sam ti objašnjavala zašto ti je šezdeset i devet toliko bezvezan.  Proždirao si me i zamišljao kako bi bilo..ti i ja. Znam da jesi.
Po prvi put u životu sam poželjela da papak kao ti izgubi glavu i razum. Da izgubi sebe. Sjećaš li se kad si mi iz vedra neba utisnuo poljubac na usne? Nisam očekivala da će se tako brzo desiti, no znala sam da ćeš pokušati. Pustila sam da usnama ovlaš dodiruješ vrat dok su se tvoje ruke lijepile oko mog struka. Uživao si, zar ne? Znam da si pomislio da je ovo početak nove avature.
Nikada ti nisam ništa obećala i tako sam za tebe postala lovina koju nije jednostavno uloviti. Za tebe je suviše teško bilo shvatiti da nikada neću biti tvoja, niti u  krevetu niti u srcu. Nikada! Sada znaš, jesi li razumio?
Povukla sam se u trenutku kada si mi postao dosadan i naporan.  Pustila sam te dok su ti sline curile pri pomisli da me ševiš i ližeš. Tvoje poruke i pozive sam ignorirala, sve do večeras. Večeras je došao trenutak istine. Htjela sam da osjetiš kakav je to osjećaj kad te netko zavlači i vuče za nos. Znam da ćeš me proklinjati kao prljavu kurvu, no iskreno rečeno, tvoje 'cijenjeno' mišljenje mi je toliko nebitno. Netko kao ti koji ide preko leševa nije ništa bolje zaslužio.
Adio

Završila je pismo i potom se zavalila fotelju zapalivši cigaru. Znala je da ovo pismo nije očekivao, što više. Mislio je da će pasti na njegove slatkaste riječi kao i ostale tuke koje su potom cmoljile za njim. Postao je  poraženi Casanova, a to boli. To je i htjela.

(arhiva)


nevia @ 07:39 |Komentiraj | Komentari: 83 | Prikaži komentare
Otkud ste?
 
Brojač posjeta
335365
Index.hr
Nema zapisa.